Elkészítés: A tésztához a puha margarint a többi hozzávalóval gyorsan összedolgozom, és egy sütőpapírral alul kibélelt kapcsos kerek 26 cm-es formába nyomkodom. Előmelegítem a sütőt 180 C fokra, és ebben 10 percig elősütöm a tésztát.
A túrótöltelékhez a tojásokat szétválasztom, a fehérjét kevés cukorral kemény habbá verem. Egy másik nagyobb tálban a többi hozzávalót keverem össze, végül ebbe forgatom bele a fehérjehabot is.
Az elősütött tésztát kiveszem a sütőből, azonnal rákenem a sárgabarack lekvárt. Ezt követi a túrókrém fele, amit szépen elsimítok rajta. Körkörösen rákanalazom a meggylekvárt, és erre óvatosan kanalazom a megmaradt túrókrémet úgy, hogy elfedje a meggyes részeket.
Visszatolom a sütőbe, és 180 C fokon 70 percet sütöm. Ha megsült, a karimát lefejtem róla, és csak teljes kihűlés után szeletelem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.