Elkészítés: Az uborkát meghámozzuk, majd a reszelő nagyobb lukán lereszeljük ,kicsit megsózzuk, majd állni hagyjuk, hogy levet eresszen. A fokhagymát megpucoljuk, összezúzzuk, felöntjük kb. 1 dl olívaolajjal, teszünk hozzá ízlés szerint őrölt feketeborsot és oregánót, összekeverjük. Az uborkát a levétől jól kinyomkodjuk, és egy tálba tesszük, ráöntjük az olívaolajas egyveleget, összekeverjük, és hozzáöntjük a tejfölt. Szintén jól elkeverjük, utolsó lépésként ízlésünknek megfelelően sózzuk. Mehet a hűtőbe, majd hidegen tálaljuk. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.