Előkészítés: A burgonyát megmossuk, és héjastól, sós vízben kb. 20-25 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, megtisztítjuk, hagyjuk kihűlni, majd karikára vágjuk. Az uborkát megmossuk, leszárítjuk, és vékonyra gyaluljuk. Az almát megmossuk, szárazra töröljük, gerezdekre vágjuk, kicsumázzuk, és a gerezdeket héjastól vékony szeletekre metéljük. A hagymát megtisztítjuk, és zöldjével együtt felaprítjuk.
Elkészítés: A citromlevet beleöntjük a tejfölbe, hozzáadjuk a mézet, megsózzuk, borsozzuk, és az egészet jól kikeverjük. A burgonyát, az uborkát, az almát, a hagymát mély salátástálba tesszük, leöntjük az öntettel, és lazán összekeverjük. A snidlinget leöblítjük, felaprítjuk, a salátára szórjuk, és tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 215 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.