Előkészítés: A burgonyát megmossuk, és héjastól, sós vízben kb. 20-25 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, megtisztítjuk, hagyjuk kihűlni, majd karikára vágjuk. Az uborkát megmossuk, leszárítjuk, és vékonyra gyaluljuk. Az almát megmossuk, szárazra töröljük, gerezdekre vágjuk, kicsumázzuk, és a gerezdeket héjastól vékony szeletekre metéljük. A hagymát megtisztítjuk, és zöldjével együtt felaprítjuk.
Elkészítés: A citromlevet beleöntjük a tejfölbe, hozzáadjuk a mézet, megsózzuk, borsozzuk, és az egészet jól kikeverjük. A burgonyát, az uborkát, az almát, a hagymát mély salátástálba tesszük, leöntjük az öntettel, és lazán összekeverjük. A snidlinget leöblítjük, felaprítjuk, a salátára szórjuk, és tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 215 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.