Elkészítés: A piskótalapot megkenjük a baracklekvárral. A tehéntúrót villával jól áttörjük, majd a mascarponéval együtt habosra keverjük, fokozatosan hozzáadva a tojások sárgáját, a porcukrot és a citrom reszelt héját. Simára keverjük a krémet. A tojásfehérjét félig felverjük, hozzáadjuk a citrom levét és 1 teáskanál porcukrot, amivel kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a túrókrémbe. A meghámozott kivikből 1-2 darabot apró kockára vágunk, és belekeverjük a krémbe, majd megkenjük a piskótát, és kívülről is bevonjuk a tortát.
A maradék kivit felkarikázzuk és feldíszítjük vele a tortát. Díszíthetjük még pirított mandulaforgácsal, csokireszelékkel, csokidarabkákkal. Jól lehűtve fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.