Elkészítés: Pulykánkat 8 szép szeletre vágjuk, gyengéden kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk. Mindegyikre ráfektetünk 1 szelet sonkát, 1 szelet sajtot, meghintjük petrezselyemzölddel, majd 5-6 szem aszalt szilvával tesszük teljessé ételünket. Hogy mindezen finomság titokban maradjon, gondosan felgöngyöljük, majd bécsi bundába rejtjük tekercsünket. Bő, forró olajban süssük aranybarnára, majd csepegtessük le.
Tálaljuk forrón, borecettel meghintett, fahéjjal bolondított, fedő alatt pár percig vörösborban párolt aszalt szilvával és burgonyakrokettel körítve.
Italunk legyen egy nemes szürkebarát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.