Elkészítés: A meghámozott, megmosott krumplit leheletvékony szeletekre vágjuk, és egy kivajazott tűzálló tálba tesszük (alacsonyabb peremű). Minden sort sózzunk, enyhén borsozzunk, és szórjuk meg reszelt sajttal. Úgy osszuk be a sajtot, hogy a megtelt tál tetejére is maradjon belőle. A Rafinériát összekeverjük a recept szerint(tejszínnel). A burgonyára öntjük úgy, hogy éppen ellepje azt. Alufóliával lefedve közepesen meleg sütőben kb. 60-70 percig sütjük. Ha a krumpli megpuhult és a teteje barnulni kezd, vegyük le a fóliát, és süssük aranybarnára. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.