Elkészítés: A zsírban a hagymát megpirítjuk, a sárgarépát, a fehérrépát és a húst belerakjuk, megsózzuk, és pár perc után kevés vízzel felengedjük.
Amikor megfőtt, a húst kiszedjük, és a zöldségeket belepaszírozzuk a lébe, bbe
tesszük a mustárt és a tejfölt, összeforraljuk, citromlével pikánssá tesszük.
A zsemléket apró kockákra vágjuk, zsírban kicsit megpirítjuk, közben galuskatésztát készítünk a tojással, a liszttel és kevés vízzel. A zsemlekockákat ebbe belekeverjük, majd ezután forró vízbe szaggatjuk.
Kifőzzük, ezután a szaftos-tejfölös lébe belekavarjuk a hússal együtt, majd tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.