Elkészítés: A zöldséget tisztítsd meg, karikázd fel a hagymával együtt. Tedd bő liternyi vízbe, adj hozzá sót, borsot, babérlevelet, citromhéjat, forrald addig, amíg a zöldség megpuhul. A tűzről levéve savanyítsd egy kis ecettel, és forrázd le vele a húst. Fedd le, és hűvös helyen érleld egy napig. Ekkor emeld ki a húsdarabot, a felforrósított zsiradékon körös-körül pirítsd meg, és a páclével locsolgatva, sütőben süsd pirosra. Ha a hús elkészült, a pácléből szedd ki a babérleveleket, a zöldséget passzírozd át. A cukrot karamellizáld - vigyázz, hogy ne legyen keserű -, és add hozzá. A mártásba öntsd a liszttel elkevert tejfölt, és forrald át. A tűzről levéve ízesítsd mustárral, ha szükséges, citromlével, sóval, s öntsd a felszeletelt húsra.
A nudlihoz a burgonyát főzd meg héjában. Még melegen hámozd meg, törd össze, hagyd, hogy kihűljön. Add hozzá a tojássárgáját, pici sót, annyi liszttel dolgozd össze, hogy könnyen formázható tésztát kapj. A tésztát lisztezett deszkán nyújtsd kisujjnyi vastagra, vágj belőle kb. 1X5 cm-es rudacskákat. Egyenként sodord őket gyors mozdulatokkal nudlivá, majd dobd forrásban lévő sós vízbe. Egy nagyobb serpenyőben forrósítsd fel a zsírt, és a felkarikázott vöröshagymát süsd meg benne. A kifőtt nudlikat öblítsd le folyó hideg vízzel, keverd össze a pirított hagymával. Szórj rá egy kis borsot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.