Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, a petrezselymet és a zellert leöblítjük, majd ezeket apróra vágunk.
Elkészítés: A vadrizst forró vízben megmossuk, lecsöpögtetjük, lábosba szórjuk. Ráöntünk 2,5 dl hideg vizet, beletesszük a vöröshagymát, és összekeverjük a zöldfűszerekkel. Ételízesítővel, borssal fűszerezzük, és kevergetve felforraljuk. Takaréklángon, fedetlenül kb. 30 percig főzzük, ha elkészült leszűrjük. Közben a paprikát megmossuk, kukoricányi kockákra vágjuk, a kukoricát leszűrjük. A tojást kettéválasztjuk, a fehérjét habbá verjük. A vajat felforrósítjuk, a liszttel habzásig hevítjük, belekeverjük a tejet, és sűrűre főzzük. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a tojássárgáját, belekeverjük a paprikát és a kukoricát. Beleforgatjuk a tojáshabot és a leszűrt vadrizst. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. Kikenünk két kisebb pudingformát, és a masszát beletöltjük. A formákat háromujjnyi vízzel telt tepsibe állítjuk. A tepsit a forró sütőbe toljuk, és 30 percig gőzöljük. A pudingot a formából kiborítva, meleg sajt- vagy gombamártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.