Elkészítés: A tésztához a puha vajat összedolgozzuk a többi hozzávalóval, gombócot formázunk belőle, és fóliába csomagolva a hűtőbe tesszük 1 órára.
Kivesszük, kinyújtjuk kb. 3-4 mm vékonyra, és tetszőleges formával kiszúrjuk (én csillagokat használtam). Előmelegítjük a sütőt 210 fokra, és kb. 6-7 perc alatt világosra sütjük a csillagokat.
Ez idő alatt a marcipánrudat porcukron kinyújtjuk vékonyra, és annyi kisebb csillagot szúrunk ki, ahány nagyobb csillagunk van.
A megsült tészták közepére egy kiskanálnyi lekvárt teszünk, erre kerül a marcipán, majd az egészet bevonjuk csokimázzal.
Díszcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.