Elkészítése: A lisztbe belekeverjük a sót és a cukrot. A margarint fagyosan a liszttel összemorzsoljuk, ráöntjük a tojásokat, végül a langyos cukrozott tejben felfuttatott élesztőt. Jól összedolgozzuk, és melegen tartva megkelesztjük. Ha megkelt, átgyúrjuk szép cipóba, és kb. 2 cm vastagra kisodorjuk. A tetejét késsel bekockázzuk. Apró pogácsákat szaggatunk (a vásárolható legkisebb szaggatóval). A tetejét tojással, tojásfehérjével vagy tejjel megkenjük sütőlapra helyezés után, forró sütőbe tesszük és megsütjük. Hamar sül. Melegen is fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.