Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját a vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a vaníliás pudingport és egy kis tejet, majd a 3 evőkanál lisztet, csomómentesre keverjük. Mehet hozzá a többi tej és cukor, majd lassú tűzön addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. A tűzről levéve beletesszük a rumaromát és a citromlevet.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a kihűlőben lévő még langyos krémhez adjuk, beleforgatjuk.
Hűlés közben többször megkeverjük, hogy ne bőrösödjön be a teteje, így hamarabb is hűl. :)
Ha már hideg, fém tálba helyezzük, fagyasztóba tesszük, és 20-40 percenként robotgéppel jól átkeverjük. Addig tartsuk fagyasztóban és addig ismételjük a keveréseket, amíg el nem éri egy jó fagylalt állagát.
Tálalás előtt is keverjük át, hogy finom, krémes, lágy legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.