Elkészítés: A tésztához való anyagokat gyorsan összegyúrjuk, és 30 percre a hűtőbe tesszük pihenni. Ezalatt az idő alatt az almákat apró kockákra vágjuk, de nem kell meghámozni. A tésztával kibélelünk egy piteformát úgy, hogy a széleit is befedje. Majd 200 fokos sütőben elősütjük annyira, hogy szép színt kapjon. Ekkor kivesszük, és az almát a meleg tészta tetejére szórjuk. A szószhoz való anyagokat jól kikeverjük, és óvatosan az almákra öntjük. Előmelegített sütőben közepes lángon 30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.