Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és belenyomkodjuk 25 cm átmérőjű, zsírozott tortaformába.
Az almát meghámozzuk, eltávolítjuk a magházát, majd felkockázva a tésztára rakjuk.
A krém hozzávalóit összekeverjük és sűrűre főzzük. A krémet ráöntjük az almarétegre, majd 170 Celsius-fokra előmelegített sütőben 90 percig sütjük. Ha kész, hagyjuk kihűlni a tortaformában.
Másnap kivesszük a formából a süteményt, felverjük a tejszínt, és kanállal rátesszük a kihűlt torta tetejére. Kakaóport vagy fahéjat szórunk rá díszítésként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.