Elkészítés: A vajas tésztát vékonyra nyújtjuk, egy tepsibe fektetjük, villával megszurkáljuk, és előmelegített sütőben kisütjük. Miután kihűlt, 4x4 cm-es kockákra vágjuk.
A csokoládét felolvasztjuk, celofánra kenjük, majd 2x5 cm-es tornyokat vágunk ki belőle, melyek közepét 3 helyen kilyukasztjuk. A csokoládé fennmaradó részéből csokoládélapocskákat vágunk ki.
A narancsot meghámozzuk, gerezdekre szedjük, a hártyákat is eltávolítjuk róla.
A krémport a tejjel kikeverjük, majd a vajas tésztakockára 3x2 kis gömböt nyomunk belőle. Ebből 8 darabot készítünk.
Tálaláskor a vaníliafagyit a tányér bal felső részébe helyezzük, félkörben elérakjuk a porcukorral meghintett málnaszemeket. 1-1 csokoládétornyocskát nekitámasztunk, 3-3 gerezd narancsot legyező alakban mellé teszünk. A vajas tésztás vaníliás kockákból kettőt eltova egymás tetéje helyezünk, és a málna elé tesszük. A csokoládélapokból hármat a vaníliás kocka mellé ültetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.