Elkészítés: A liszteket, a sütőport, a porcukrot és a vaníliát összekeverem, majd belemarcangolom a hideg vajat, s összedolgozom a 3 tojássárgával. Annyi vizet teszek még bele, hogy összeálljon a tészta. Egy tömbbé gyúrom, fóliába teszem, 2 órán át a hűtőszekrényben pihentetem.
Majd a tésztát 3-4 mm vastagságúra nyújtom, és formákat szúrok ki belőle. 175 fokos sütőben 10-15 percig sütöm. Akkor jó, ha még halovány a színe, de már porhanyós. Ha kész, rácsra teszem, hagyom kihűlni.
Mikor kihűlt, jöhet a csoki: vízgőzön megolvasztom a csokit az olajjal, néha megkeverem. Ecsettel kenem a kekszek aljára. Rácsra teszem, és a hűtőben dermesztem meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.