Előkészítés: A tojást kettéválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük.
Elkészítés: Az étkezési keményítőt a tojássárgájával és elegendő hideg tejjel simára keverjük. A maradék tejet, a cukorral, a vaníliás cukorral, egy csipet sóval felforraljuk. Belekeverjük a keményítős tejet, és egyszer felforraljuk. Beleforgatjuk a tojásfehérje-habot, és még egyszer röviden felforraljuk. Kevergetve kihűtjük. A túrót simára keverjük a citrom levével és héjával. A hideg krémbe dolgozzuk. Tálkákba szedjük, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.