Elkészítés: Kezdjük a parféval. Vágjuk ketté hosszában a vaníliarudakat. Kaparjuk ki a belsejüket egy edénybe. Adjuk hozzá a tojássárgáját és a cukrot. Állítsuk az edényt egy nagyobb edénybe, amelyben vizet forralunk. Addig keverjük a masszát, amíg egészen besűrűsödik. Vegyük le az edényt a tűzről, és addig folytassuk a keverést, amíg a krém kihűl. Verjük fel a tejszínhabot. Keverjük bele a kihűlt tojásos masszába. A most következő művelethez egy kerek, kb. 8 dl-es, és egy kerek, kb. 2 literes edény szükséges. Öntsük át az egész masszát a nagyobb edénybe. Nyomjuk bele a kisebb edényt, amíg a keverék feljön a nagyobb edény oldalán úgy, hogy a massza egy félgömböt képez (a kis edény által kiszorított részbe töltjük majd a sörbetet). Így (edényestől) fagyasszuk mélyhűtőben kb. nyolc óra hosszat. A sörbethez a vizet, a cukrot és a citromhéjat egy edényben felforraljuk. Hűlni hagyjuk. Távolítsuk el a citromhéjat. Majd adjuk hozzá a folyékony málnát. Készítsünk belőle fagyit gépben vagy esetleg kézi módszerrel. Vegyük ki a hűtőből a parfét. Távolítsuk el a kisebb edényt a belsejéből. Kanalazzuk a helyére a sörbetet. Fagyasszuk legalább nyolc óra hosszat. Tálalás előtt egy másodpercre mártsuk az edényt forró vízbe, így könnyebben, szebben kiesik a parfé. Vágjuk fel a képen látható módon szeletekre, és csokidarabokkal díszítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.