Elkészítés: A piskótához a tojásokat elválasztom, a fehérjét 2 evőkanál vízzel félig felverem, hozzáadom a cukor felét, majd kemény habbá verem. A sárgákat elkeverem 2 evőkanál vízzel és a cukor másik felével, váltogatva adom hozzá a tojáshabot és a sütőporral elkevert lisztet. Kivajazott, lisztezett formába öntöm, és előmelegített sütőben készre sütöm. (20 percig nem szabad kinyitni a sütőajtót, mert összeesik a piskóta.) Az elkészült tortalapot középen kettévágom.
3/4 l tejjel elkészítem a 2 csomag pudingport, miután leveszem a tűzről, belereszelem a citrom és a narancs héját, hozzáadom a cukrot, és mikor már elkezdett kihűlni, a margarint is. Ezzel a krémmel töltöm meg a tortát, illetve bevonom vele a tetejét meg az oldalát is.
Naranccsal, cukrozott citromkarikával vagy más déli gyümölcsökkel díszítem, majd hidegre teszem 1 órára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.