Előkészítés: A sajtot a kétféle cukorral összekeverjük. Vízzel kiöblítünk egy szív alakú tortaformát, beleöntjük a masszát, és egy éjszakára a hűtőszekrénybe tesszük.
Elkészítés: A vacsora előtt elkészítjük a mártást. Az egyik narancs levét kicsavarjuk, a másikat éles késsel vastagon meghámozzuk, és kifilézzük, azaz a narancshúst kivágjuk a hártyák közül. A narancs levét másfél dl vízzel felmelegítjük. Állandó keverés mellett besűrítjük a pudingporral vagy a liszttel. Végül hozzákeverjük a narancslikőrt, és a narancsszeleteket. Kihűtjük. Tálaláskor a szívet tányérra borítjuk, köré öntjük a mártást. Friss mentalevéllel díszítjük. Egy tányérból – két kiskanállal - fogyasztjuk. Kínáljuk hozzá a pezsgőt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.