Elkészítés: 6 tojás fehérjét kemény habbá verjük. Hozzákeverünk 6 evőkanál porcukrot, a vaníliás cukrot és egyenként a 6 tojás sárgáját. Utána alacsony fordulatszámon hozzákeverünk 6 evőkanál réteslisztet. Kivajazott, kilisztezett tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon sütjük.
Közben elkészítjük a kakaós piskótát is: 3 tojás fehérjét kemény habbá verjük. Hozzákeverünk 3 evőkanál porcukrot, a vaníliás cukrot és egyenként a 3 tojás sárgáját. Utána alacsony fordulatszámon hozzákeverünk 2 evőkanál réteslisztet és 1 evőkanál kakaóport.
A krémhez 2 csomag főzős vanília pudingot 2 csomag vaníliás cukorral, 5 kanál kristálycukorral és 5 dl tejjel megfőzzük, majd kihűtjük. 25 dkg margarint 30 dkg porcukorral habosra keverünk, ezután a pudinggal összedolgozzuk. Amikor a piskóta kihűlt, a vaníliás piskótát félbevágjuk, a két vaníliás piskóta közé fog kerülni a kakaós piskótalap. A piskótát a vaníliakrémmel megtöltjük, ízlés szerint díszítjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.