Elkészítés: Az élesztőt a tejben pici cukorral felfuttatjuk. Ha megkelt, a többi hozzávalóval is összedolgozzuk, meleg helyen legalább fél órát kelesztjük, pihentetjük.
Közben a feltéthez valókból lecsós alapot készítünk. Az olajon megpiritjuk a hagymát, hozzákeverjük a felaprított paprikát és paradicsomot, addig pároljuk, míg meg nem puhulnak. A végén hozzáadjuk a fokhagymát is.
A tésztát kínyújtuk, olajjal kikent tepsire rakjuk, megkenjük tejföllel, majd rárakjuk a lecsós alapot.
Forró sütőben (220 Celsius fok) szép aranybarnára, készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.