Elkészítés: A hagymát kockára vágjuk, megfonnyasztjuk az olajon, beletesszük a konzerv paradicsomot, a fokhagymát belenyomjuk, megfűszerezzük, összeforraljuk.
A cukkinit és a padlizsánt megmossuk, végeit levágjuk, felszeleteljük (vékonyra szelve nem kell elősütni).
Egy tűzálló tál aljára tegyünk a fűszeres paradicsomszószból, rá egy réteg tésztalapot, arra egy réteg cukkinit és padlizsánt, rá paradicsomszószt, és szórjuk meg reszelt sajttal. A rétegezést addig folytatjuk amíg minden alapanyagot fel nem használunk.
Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a tetején lévő sajt szépen megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.