Elkészítés: A porcukrot, a capuccino-port, a vaníliás cukrot egy edénybe teszem, és apránként elkezdem hozzákeverni a tejszínt, először csak fakanállal. Amikor beletettem az összes tejszínt, még egy kicsit robotgéppel habosra keverem. A piskótát félbevágom, a krém egyik felét rákenem az alsó lapra, telerakom bontott meggyel, ráfektetem a piskóta tetejét, amit megkenek a maradék krémmel, erre is teszek bontott meggyet, és egy éjszakára a hűtőbe teszem, hogy összeérjenek az ízek. Tálaláskor díszíthető tejszínhabbal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.