Elkészítés: A csontok végeit besózzuk, hagyjuk 20-30 percet, majd a lemosott hússal együtt hideg vízben főni tesszük. Leszedjük a habját, ahányszor csak képződik a tetején.
Megtisztítjuk a zöldségeket, s mikor már nincs több vastag hab, beletesszük, nem daraboljuk, egészben kerülnek a levesbe. Mikor a gyökeres zöldségek és a hús is puha, sózzuk kóstolással, mert ebből a sót kivenni már nem lehet.
Kiszedegetjük a zöldségeket, a húst és a csontokat. A levet leszűrjük.
A velőscsontokat azonnal, forrón tálaljuk, fokhagymás pirítóssal, sok feketeborssal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.