Elkészítés: A spárgát, a kaliforniai paprikákat, a répát, az angolzellert és az újhagymát szeletekre-csíkokra vágjuk, és 3 evőkanál olívaolajon, forró serpenyőben megsütjük. Edénybe tesszük, és olívaolajjal, rozmaringgal és kevés balzsamecettel összeforgatjuk, kicsit pihentetjük.
A bacont sütőpapírra tesszük, és 120 fokon kb. 20-25 perc alatt ropogósra szárítjuk a sütőben.
A lilahagymát félbevágjuk, majd hajszálvékonyan felszeleteljük, enyhén besózzuk.
A majonézhez negyed citrom levét és 2 apró kockára vágott csemegeuborkát teszünk.
A paniniket szendvicssütőben vagy recés aljú grillserpenyőben súllyal lenyomva megpirítjuk.
A paniniket megtöltjük 3 módon. Az egyikbe sajtszeletek és majonéz kerül, a másikba a sült zöldségeket, a harmadikba a lilahagyma, a bacon és csemegeuborka kerül. Mindegyikbe teszünk olajjal és balzsamecettel összeforgatott salátakeveréket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.