Elkészítés: A tejszínhabporhoz hozzákeverjük a cukrot, majd apránként a tejet, és gépi habverővel jól kikeverjük habosra. A tortabevonót gőz fölött (vagy mikróban) megolvasztjuk, hozzákeverjük az étolajat. Egy őzgerincformát alufóliával kibélelünk, a felvert habot és a csokoládét egymás után vékonyan belerétegezzük. Fóliával letakarva megfagyasztjuk. Fogyasztás előtt kiborítjuk egy tálcára, és az alufóliát eltávolítjuk. Szeletelve tálaljuk.
Ha a habba kakaóport teszünk, csokis vienettát kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.