A piskótához a tojásokat ketté választjuk, a fehérjét felverjük kemény habbá. A sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük a robotgéppel, majd öntsük bele a felvert tojásfehérjéhez. Óvatosan keverjük össze, hogy a habot ne törjük meg. A lisztet a sütőporral keverjük össze, majd kanalanként adagoljuk hozzá a masszához. Sütőpapíros tepsibe öntjük, és 180C°-os előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.Sütés után ketté vágjuk, majd kihűtjük. Most a vaníliás krémet készítjük el: a tejet a pudingporral kb 30 mp-ig keverjük kézi habverővel, majd bele önteni a folyékony tejszínt, tegyük hozzá a porcukrot, és a mascarpone-t. Gépi habverő segítségével kb. 2-2, 5 percig keverjük magas fokozaton, míg elérjük a megfelelő keménységű krémet. Ugyanezt a műveletet végezzük el a puncsos krémmel is. Tetszés szerint szinezhetjük, de csak gél festékkel, és csak azután, miután a krémet teljesen készre kevertük. Mindkét krémet felezzük meg. (A krém másik felével diszítünk) A torta közepét megkenjük vékonyan a vaníliás krémmel, majd rákenjük vékonyan a puncsos krémet is. Ráhelyezzük a tortalap tetejét. Tetszőleges virágokat nyomjunk a krémekből. A vaníliás krémből kb 1 evőkanállal kiveszünk, és zöld ételfestékkel szinezzük. (Ez lesz a virág levele) Az oldalát is diszítjük kicsi csillagcsővel. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.