Elkészítés: A tejben az élesztőt a cukorral felfuttatom, majd hozzáadom a liszthez a többi hozzávalóval, dagasztom.
1 óra kendő alatt pihenés után kinyújtom a tésztát kb. 3-5 mm vékonyra. Megkenem a szósszal, megszórom a hagymával, majd az egyik, hosszabb oldalához teszem a virsliket, amennyi elfér egymás mellett. (Nekem kettő hosszabb szokott.) A hajtoványt a virslik mentén feltekerem, majd késsel háromszög formákat vágok belőle.
Sütőpapíros vagy olajjal kikent tepsire teszem őket kb. 2 cm távolságra, végül megkenem 1 felvert tojással. Előmelegített sütőben szépre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.