Elkészítés: A tészta hozzávalóiból könnyű tésztát dagasztunk, letakarva, melegen duplájára kelesztjük.
Majd kinyújtjuk kb. 25x35 cm-es lappá és átemeljük a sütőpapírral bélelt tepsire. Késsel, hosszanti irányban végigvágjuk a tésztát, de végeinél kb. 2 cm-re meghagyjuk a széleket. Ezután a virsliket betekerjük a sajttal és a baconnel, beszövögetjük a tésztacsíkok közé.
Felvert tojással lekenjük, reszelt sajttal megszórjuk, majd előmelegített sütőben, 180 C-on pirosra sütjük a lábtörlőnket.
Sülés után kicsit kihűtjük, és friss zöldségekkel, ketchuppal, mustárral, majonézzel tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.