Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, leszűrjük, áttörjük, majd hagyjuk hűlni.
Egy serpenyőben az apróra vágott hagymát zsírban megdinszteljük, hozzáadjuk a felaprózzuk a szalonnát,
és tovább sütjük. A virsliket is belekarikázzuk. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a zúzott fokhagymát. Az egészet jól összekeverjük, és a
tűzhelyről levéve félretesszük.
A burgonyából, lisztből, tojásból egy kis sóval burgonyás tésztát készítünk, majd nudlit formálunk. Bő forró vízben kifőzzük.
Zsemlemorzsával meghintett tepsibe terítjük, ráöntjük a virslis ragut, elsimítjuk, és sütőben pár perc alatt összesütjük.
A tejfölt 2 tojással összekeverjük, és egyenletesen ráöntjük a virslis nudli tetejére, majd ezzel is jól átsütjük. Meg lehet lazítani a tészta közét, ha nehezen sülne át.
Végül a lereszelt sajtot rászórjuk a tetejére, rápirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.