Elkészítés: A tojások sárgáját vízzel (sárgánkét 1 evőkanál vizet hozzáadva) felverjük, majd a cukrot rászitálva tovább habosítjuk, amíg a cukor teljesen feloldódik. A megolvasztott vajat állandó keverés mellett a tojássárgájás krémhez adjuk. A tojásfehérjéket felverjük, majd a liszttel, a keményítővel együtt a masszához adjuk. Az összetevőket lazán átdolgozzuk. Tanácsos lyukas fakanállal dolgozni, hogy a hab össze ne essen. Egy tepsit vagy kerek sütőformát kikenünk, meglisztezzük, beleöntjük a masszát és előmelegített sütőben, mérsékelt tűznél (kb. 180 C°) kb. 20 percig sütjük. A sütő ajtaját 15 percig nem szabad kinyitni, mert a tészta összeesik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.