Elkészítés: A tojások sárgáját vízzel (sárgánkét 1 evőkanál vizet hozzáadva) felverjük, majd a cukrot rászitálva tovább habosítjuk, amíg a cukor teljesen feloldódik. A megolvasztott vajat állandó keverés mellett a tojássárgájás krémhez adjuk. A tojásfehérjéket felverjük, majd a liszttel, a keményítővel együtt a masszához adjuk. Az összetevőket lazán átdolgozzuk. Tanácsos lyukas fakanállal dolgozni, hogy a hab össze ne essen. Egy tepsit vagy kerek sütőformát kikenünk, meglisztezzük, beleöntjük a masszát és előmelegített sütőben, mérsékelt tűznél (kb. 180 C°) kb. 20 percig sütjük. A sütő ajtaját 15 percig nem szabad kinyitni, mert a tészta összeesik.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.