Elkészítés: A sárgarépát megtisztítottam, vékonyra gyalultam. A cukkinit és a paprikát nagyjából 2 cm hosszú, 1/2 cm széles csíkokra daraboltam. A bambuszrügyet alaposan lecsepegettem. A keményítőt nagyjából 1/2 dl kókusztejjel csomómentesre kevertem.
Egy nagy serpenyőben felhevítettem az olajat, hozzáadtam a currypasztát, valamint a sűrített paradicsomot, 1-2 percig pirítottam, majd felöntöttem a zöldségleves felével, és folyamatos keverés mellett sűrű mártássá forraltam. Ekkor minden zöldséget beledobtam, átforgattam, majd felöntöttem a maradék zöldséglevessel, valamint a kókusztej azon részével, amit a dobozban hagytam. Alaposan elkevertem, felforraltam, és ekkor adtam hozzá a keményítővel elkevert kókusztejet. Egyet még forraltam rajta, és levettem a tűzhelyről.
Párolt basmati vagy jázminrizs, esetleg indiai típusú kenyér (pl. naan) a tökéletes körete.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.