Elkészítés: A sárgarépát megtisztítottam, vékonyra gyalultam. A cukkinit és a paprikát nagyjából 2 cm hosszú, 1/2 cm széles csíkokra daraboltam. A bambuszrügyet alaposan lecsepegettem. A keményítőt nagyjából 1/2 dl kókusztejjel csomómentesre kevertem.
Egy nagy serpenyőben felhevítettem az olajat, hozzáadtam a currypasztát, valamint a sűrített paradicsomot, 1-2 percig pirítottam, majd felöntöttem a zöldségleves felével, és folyamatos keverés mellett sűrű mártássá forraltam. Ekkor minden zöldséget beledobtam, átforgattam, majd felöntöttem a maradék zöldséglevessel, valamint a kókusztej azon részével, amit a dobozban hagytam. Alaposan elkevertem, felforraltam, és ekkor adtam hozzá a keményítővel elkevert kókusztejet. Egyet még forraltam rajta, és levettem a tűzhelyről.
Párolt basmati vagy jázminrizs, esetleg indiai típusú kenyér (pl. naan) a tökéletes körete.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.