Elkészítés: A sertéshúst fel kell kockázzuk, befűszerezzük a fűszerkeverékkel, majd egy kis olajon megpirítjuk. A babkonzerv levét a húsra öntjük, puhára főzzük. A vizet érdemes folyamatosan pótolni, hogy megfelelő mennyiségű szaft képződhessen majd.
Egy kisebb (majd a rizs főzésére alkalmas) fazékban tegyünk fel vizet forrni, ha forr, dobjuk bele a megmosott paradicsomokat, majd ha 1-2 perc múlva megrepedezik a héjuk, emeljük ki kanállal és hámozzuk meg, kockázzuk fel (félbe, negyedbe, majd keresztben nyolcadba, hogy nagyobb falatkák képződjenek), a babbal együtt egy tálba öntjük, enyhén sózzuk és cukrozzuk (hogy ne legyen a paradicsom miatt savanyú), és egy kis kakukkfű is jól áll majd az ételnek. Összekeverjük, állni hagyjuk, amíg a hús megpuhul, majd a hozzáadjuk a húshoz, még 10 percig érleljük egy kicsit az ízeket, majd ételsűrítővel a kívánt sűrűségűre sűrítjük a levét. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.