Elkészítés: A csirkemelleket megforgatjuk a lisztben, a felesleget leütögetjük. A leveskockát feloldjuk forró vízben, alaposan elkeverjük, kb. harmadához hozzáteszünk egy kevés lisztet, ismét elkeverjük, majd félretesszük.
Serpenyőben felmelegítünk egy kis olajat, majd beletesszük a csirkéket, a gombát és a kakukkfüvet, 5-6 percig sütjük, amíg a csirke aranybarna lesz (félidőnél megfordítjuk), majd a csirkemelleket kivesszük, a serpenyőbe öntjük a vörösbort, és a fennmaradó 2/3 rész feloldott leveskockát. Addig forraljuk, amíg felére csökken (kb. 5-7 perc), ekkor hozzáadjuk a liszttel elkevert leveskockát, keverjük, amíg kissé besűrüsödik. Visszatesszük a csirkéket, és hagyjuk rotyogni még 10 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.