Elkészítés: A marhalapockát 4 cm hosszú és 1 cm széles csíkokra vágjuk. Az apróra vágott hagymát olajban megpároljuk, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott marhahúst. Ételízesítővel, őrölt borssal, apróra vágott fokhagymával fűszerezzük, kevés víz hozzáadásával fedő alatt zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a vörösbort, és tovább pároljuk.
A megtisztított gombát szeletekre vágjuk, és a majdnem puha húshoz adjuk az apróra vágott petrezselyemmel együtt. Az egészet a tejszín és kevés liszt keverékével behabarjuk, és még néhány percig főzzük.
Rizzsel vagy burgonyakrokettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.