Elkészítés: A szalonnát kiolvasztom kis tűzön, majd a hagymát megpuhítom-pirítom rajta. Leveszem a bográcsot a tűzről, és ha kihűlt, 2 kiskanál pirospaprikát szórok rá. A 2*2 centisre vágott húst beleteszem, és fehérre pirítom, majd felöntöm vízzel és a bor 3/4-ével, úgy, hogy éppen ellepje. Hozzáadom a kis kockára vágott paradicsomot, sárga- és fehérrépát, a paprikát. Fűszerezem borssal, Erős Pistával, nagy adag kakkukfűvel, apróra vágott fokhagymával és a babérlevéllel. Ha a hús 2/3-ra főtt(2 óra), megsózom, de nem szabad előbb, mert a hús megkeményszik. Hozzáadom a vékonyra vágott gombát, és utánízesítem. Az elfőtt levet a maradák borral és vízzel pótolom. A végén lesütöm szaftjára. Főtt burgonyával vagy ropogós kenyérrel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.