Felszeleteljük a marhahúst. Az olívaolajat összekeverjük a mustárral, és bekenjük vele a marhaszeleteket, majd megszórjuk frissen őrölt borssal. Lefóliázva hűtőbe tesszük, és legalább 24 óráig hagyjuk pácolódni. Időnként érdemes megforgatni.
Sütés előtt a húst sózzuk, megszórjuk a mozsárban összetört steak fűszerkeverékkel, majd paprikás lisztbe forgatjuk. Közben teflon serpenyőben olajat hevítünk, és hirtelen pirosra sütjük mindkét oldalát, vigyázva, hogy ne szúrjuk meg a húst.
Közben a sütőt előmelegítjük, és az elősütött húsokat egy tepsibe szedjük. A serpenyőben visszamardt hússzafthoz öntjük a bort, beletesszük a borókabogyót, a vargányát, a mézet, a paradicsomot, és kiforraljuk, majd ezt az öntetet ráöntjük a húsra, és alufóliával letakarva, a sütőben kb. 20 percig pároljuk. Vadrizzsel, krumplipürével és uborkasalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.