Elkészítés: Reggel a rizst beáztatom. A káposztát legyalulom, sózom, borsozom, meglocsolom ecettel, olajjal, beteszem a hűtőbe.
A májat alaposan megmosom, s vízben ázni hagyom. A tojásokat megfőzöm, megpucolom, hosszában félbevágom.
A rizst felteszem főni. A hagymát aprítom, a paprikát és a paradicsomot darabolom. A májat négybe vágom.
Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, ráteszem a májat, majd a paprikát és a paradicsomot, fűszerezem, dinsztelem. A vége felé öntök rá vörösbort.
Tálaláskor szedek a tányérra rizst, mellé resztelt májat, valamint két fél tojást, s káposztasalátát. A rizsre locsolok a máj szaftjából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.