A batátát, a céklát és a krumplit megpucoljuk, kockára vágjuk, majd egy tepsire helyezzük. Megsózzuk, megborsozzuk, és meglocsoljuk olajjal, majd előmelegített sütőbe tesszük. 180 fokon 30-40 perc alatt puhára sütjük.
Egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk a kockára vágott szalonnát, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, fokhagymát és csilipaprikát.
Megdinszteljük, majd rátesszük a darabolt paprikát és a paradicsomot is. Fűszerezzük, megsózzuk, majd beletesszük a májat. Addig pároljuk, amíg a máj megpuhul. Felöntjük a vörösborral, majd felforraljuk.
Tálaláskor szedek a tányérra májat, mellé sült batátát, céklát és krumplit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.