Elkészítés: A kockázott húsos szalonnát kiolvasztjuk, beletesszük a kockára vágott húst, és minden oldalról jól lepirítjuk, hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, rövid ideig együtt pirítjuk. Beletesszük a darabosra tört fűszereket, fűszernővényeket. Kevés forró víz és bor hozzáadásával alacsony hőfokon pároljuk kb. 2 órát, a
folyadékot apránként pótoljuk.
A párolás befejezése előtt kb. 10 percel hozzáadjuk a gombát és a karikáravágott csípős paprikát. Sűríthetjük ribizlizselével, paradicsompürével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.