Elkészítés: A tojásokat keményre főzzük, kihűtjük, megtisztítjuk, a sárgájukat kivesszük. A fehérjére nem lesz szükség. A tojások sárgáját a mustárral, a citromlével, borral, sóval és borssal símára keverjük, majd az olajat apránként hozzáadagolva majonézt készítünk belőle. Beletesszük a tejfölt, és ha édesebben szeretjük, tegyünk bele cukrot is.
A káposztát nagyon vékonyra felszeleteljük, esetleg legyaluljuk, a hagymát vékonyan felkarikázzuk. Leöntjük a tejfölös-majonézes mártással, jól összekeverjük, és legalább egy éjszakára a hűtőben állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.