Elkészítés: A tojásfehérjéből a porcukorral kemény habot verünk. Belekeverjük egyenként a tojássárgákat, majd felváltva kanalanként a reszelt csokoládét, valamint a darált diót.
Még egyszer óvatosan átdolgozzuk, és kivajazott pudingformába öntjük. Vízzel töltött tepsibe állítjuk a formákat,és körülbelül 40 percreelőmelegített sütőbe toljuk. Hagyjuk kihűlni.
Egy nagyobb lapos, tűzálló tálra borítjuk, és úgy tesszük az asztalra. 2-3 szem kockacukrot rumba áztatunk, kanálba tesszük, meggyújtjuk, és az égő cukrokat a puding közepén lévő lyukba helyezzük. Néhány másodpercig hagyjuk égni, majd elfújjuk.
Vékony, vizezett késsel felszeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.