Elkészítés: A babapiskóták felét összetöröm. A joghurtot összekeverem a piskótamorzsával, a zabpehellyel, a zabkorpával, az összetört dzsemmel, a citromhéjjal és citromlével, a mézzel és sóval. Lefedve a hűtőben 1 órát pihentetem.
Közben az epret megmosom, lecsumázom, félreteszek a díszítéshez 4 szemet, a többit nagyon apróra vágom.
Az eperdarabkákat a joghurtos keverékbe forgatom, majd 4 kehelybe adagolom, és jó hidegen, a félretett eperszemekkel, kivivel és a megmaradt babapiskótával feldíszítve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.