Elkészítés: A szalonnát vágjuk fel apróra, majd pirítsuk szép pirosra, tegyük félre.
A zellert és a krumplit pucoljuk meg, majd nagyon vékonyra szeleteljük fel. A fokhagymát szintén pucoljuk meg, a chilit magozzuk ki, majd mindegyiket vágjuk apróra.
Egy edénybe öntsük bele a tejszínt, adjuk hozzá az apróra vágott rozmaringot, a fokhagymát, a chilit és a mustárt, majd kevergetve melegítsük forráspontig.
Néhány kanállal tegyünk egy sütőtálba a tejszínes keverékből, rendezzünk el benne egy réteg vékonyra szeletelt zellert, enyhén sózzuk, és szórjuk meg a kisütött szalonnával, locsoljuk meg a tejszínes keverékkel. Rendezzünk el rajta egy réteg vékonyra szeletelt krumplit, enyhén sózzuk, szórjuk meg szalonnával, és locsoljuk meg a tejszínes keverékkel. Folytassuk így a rétegezést váltogatva, arra figyelve, hogy a tetejére krumpli kerüljön, majd öntsük rá a maradék tejszínes keveréket. Fedjük le a tálat alufóliával, mielőtt betennénk a sütőbe.
Helyezzük előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten kb. 50 perc alatt pároljuk puhára. Végül vegyük le a fóliát, és süssük szép pirosra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.