Előkészítés: A zellert megtisztítjuk, megmossuk, és kb. 7 cm-es darabokra vágjuk. A répát meghámozzuk, megmossuk, és vékonyan felszeleteljük. A húst megmossuk.
Elkészítés: Lábosban fél liter vizet forralunk, beledobjuk a leveskockát, a zellert, a répát és a csirkemellet. Lefedve kb. 30 percig főzzük. A zöldségeket és a húst a levesben hagyjuk kihűlni. Közben keményre főzzük a tojást, meghámozzuk, és apróbb darabokra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, kis kockákra vágjuk. Az olívát kimagozzuk, felkarikázzuk. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk. Összekeverjük a tojást, a paradicsomot, az olívát, a kapribogyót, a petrezselymet, ráöntjük az olajat és az ecetet, és összeforgatjuk. A csirkemellet kivesszük a levesből, felszeleteljük. A zöldségeket a lével együtt a tojásos-olívás keverékhez adjuk. Alaposan összeforgatjuk, rátesszük a húst, és tálaljuk. Rozskenyeret kínáljunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 1378 kJ/329 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.