Elkészítés: A tisztított burgonyát kockákra, a hagymákat finomra aprítjuk.
A burgonyát feltesszük főni annyi vízben amennyi ellepi.
Közben az olajból és lisztből zsemleszínű rántást készítünk, beledinszteljük a vöröshagymát és a fokhagymát is. A rántásba keverjük a tejfölt, a pirospaprikát, és annyi vizet öntünk hozzá, hogy kikeverve folyékony állagú legyen, majd a főzeléket berántjuk vele.
Ízesítjük majoránnával, további sóval, cukorral, borssal, ecettel. Az aprított zellerzöldjét is belekeverjük, és 4-5 percig lassú tűzön együtt forraljuk.
Rövid pihentetés után tálalhatjuk sült kolbásszal, fasírttal, maradék pörkölttel…
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.