Előkészítés: A tojást keményre főzzük, majd meghámozzuk, és gerezdekre vágjuk. A tavaszi hagymát meghámozzuk, vékony karikákra vágjuk. A spárgakonzervet lecsepegtetjük, ha friss spárgából készítjük, a spárgát meghámozzuk, puhára főzzük, és kb. 5 cm-es darabokra vágjuk.
Elkészítés: A borsót forró vízben kb. 5 percig főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük. A joghurtot a mustárral, a sóval és a borssal összekeverjük. A borsót összekeverjük a spárgával, és az öntettel. Tányérokra szedjük, rátesszük a tojást, és megszórjuk az újhagymával.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 311 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.