Előkészítés: A tojást keményre főzzük, majd meghámozzuk, és gerezdekre vágjuk. A tavaszi hagymát meghámozzuk, vékony karikákra vágjuk. A spárgakonzervet lecsepegtetjük, ha friss spárgából készítjük, a spárgát meghámozzuk, puhára főzzük, és kb. 5 cm-es darabokra vágjuk.
Elkészítés: A borsót forró vízben kb. 5 percig főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük. A joghurtot a mustárral, a sóval és a borssal összekeverjük. A borsót összekeverjük a spárgával, és az öntettel. Tányérokra szedjük, rátesszük a tojást, és megszórjuk az újhagymával.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 311 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.