Előkészítés: A zöldfűszereket leöblítjük, szárazra rázzuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A palacsintatésztához összekeverjük a lisztet, a tojásokkal, a tej felével, és sóval, borssal fűszerezzük. Hozzáadjuk a tej másik felét, a zöldfűszereket, és tovább keverjük. Egy kisebb serpenyőt kiolajozunk, közepes lángon felmelegítjük, és a szokásosnál kissé vastagabb palacsintákat készítünk. Megsütjük mindkét oldalát, óvatosan kiszedjük, és papírtörlőre tesszük. Addig folytatjuk, amíg a tészta elfogy (kb. 12 kis palacsintánk lesz). Háromszög alakúra hajtogatjuk, megszórjuk a reszelt sajttal és tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.