Elkészítés: A sertéskarajt megmossuk, leszárítjuk, éles késsel lefejtjük róla a fehér hártyát, majd kiskéssel mind a két oldalról 6-6 helyen felszúrjuk.
A zöldbabot sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, összeforgatjuk 1 gerezd zúzott fokhagymával, és megtűzdeljük vele az előkészített karajt. Ezután sóval, borssal a zúzott fokhagymával ízesítjük, és serpenyőben, forró olajon minden oldalát pirosra sütjük.
Végül tepsibe tesszük, meglocsoljuk a sült olajjal, és 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt megsütjük. Ha elkészült 10 percet pihentetjük, és éles késsel félujjnyi vastag szeletekre vágjuk.
Közben a körethez a meghámozott karottát sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, a meghámozott vajretket nagyobb darabokra vágjuk, és a karottával együtt a forró vajon pirosra sütjük.
Tálaláskor a zöldbabbal tűzdelt karajszeleteket tányérra fektetjük, és körberakjuk, a sült zöldségekkel. Forrón kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.